Maagisten kohtaamisten mestari

Tiina Lakkaneva

Ilo, innostuminen, innostaminen, intohimo ja unelmat. Siinä on sanoja, jotka kuvaavat minua, kun saan työskennellä ihmisten parissa. Olen työskennellyt tiimien ja erilaisten ryhmien kanssa koko työurani. Fasilitoinut, valmentanut, ohjannut – ollut läsnä.

Tein ensimmäisen urani kolmannella sektorilla perhetyön piirissä, toisen ammattikorkeakoulussa asiantuntijamaailmassa ja nyt vuodesta 2012 yrittäjänä. Olen fasilitoinut satoja erilaisia työpajoja ja -prosesseja, myös valmentanut ja kouluttanut. Livenä, etänä, hybridinä, asynkronisesti. Kaikessa keskiössä ihminen – etenkin viimeisten vuosien aikana työnohjaajana.


Tiina on hyvin ammattitaitoinen, toimeen tarttuva ja tuloksiin tähtäävä. Hän pyrkii aina pääsemään lopputulokseen ja ratkaisuun ja on jopa ”ärsyttävän” sinnikäs, sillä hän ei anna periksi. Tiina on äärimmäisen luotettava ja tekee sen mitä sovitaan – jopa enemmänkin.


Mikko Tukonen

BNI Finland

Tiinan vahvuus on rohkeus. Hän lähtee määrätietoisesti haastamaan kohti yhteistä työskentelyä ja ohjaa yhteen eri toimijoita. Meidän ei ole tarvinnut miettiä onko käsittelemämme aihe Tiinalle etukäteen tuttu, sillä fasilitaattorina hän pystyy tarttumaan neutraalisti asioihin.


Päivi Kalliokoski

Tredu

Tiina on erittäin taitava ohjaamaan ja luomaan avointa ilmapiiriä työnohjaustilanteissa. Ryhmätyönohjauksessa jokainen tiimissämme on saanut äänensä kuuluviin ja kokeneet olonsa turvalliseksi ja arvostetuiksi. Jo ensimmäisellä ohjauskerralla Tiinan empaattinen ja rohkea lähestymistapa vakuutti meidät ja halusimme jatkaa yhteistä matkaa työnohjauksen merkeissä. Suunnitelmallisuus, sopiva haastaminen sekä tunneäly ohjauksessa on aktivoinut tiimiämme oivaltamaan ja löytämään voimavaroja työnarkeen.
Suosittelemme lämpimästi Tiinan työnohjauspalveluja!


Jani Lindroos

Palvelupäällikkö, RRT-palvelut (Rikostaustaisten tukipalvelut, Romano Missio)