Fasilitointi on ryhmätyöskentelyn ohjaamista puolueettomasti ja rakentavasti. Se auttaa ryhmää saavuttamaan yhteisiä tavoitteita tehokkaasti ja osallistavasti. Fasilitaattorin rooli on luoda turvallinen ja osallistava tila, jossa kaikki tulevat kuulluksi ja voivat antaa panoksensa.

Olen sydämeltäni fasilitaattori – aidosti haluan auttaa tiimejä ja ryhmiä löytämään yhteisen tahtotilan ja hyvän tekemisen ilmapiirin. Fasilitointi auttaa pääsemään kohti yhteisiä ratkaisuja ja konkreettisia toimenpiteitä. Olen fasilitoinut satoja työpajoja ja -työpajaprosesseja. Sekä valmentanut ja kouluttanut niin live-, etä- kuin hybridifasilitoinnista.

Tunnetko FET-työskentelyprosessin
ja GOPP-työpajamenetelmän?

Ne ovat tuloksellisia ja vaikuttavia yhteistyötä rakentavia työskentelymenetelmiä. Ne tarjoavat selkeän rakenteen, prosessit ja työkalut, jotka auttavat tiimejä saavuttamaan tavoitteensa tehokkaammin. Niille on yhteistä myös se, että kehitettävästä asiasta luodaan vahva yhteinen näkemys ja jokaisella on mahdollisuus tuoda omat näkemyksensä esille.

Fast Expert Teams –
prosessin fasilitointi

GOPP työpaja –
fasilitointi

Vaikuttavaa fasilitointia ja työnohjausta

Haluaisitko johtaa kokouksia ja työpajoja, joissa kaikki ovat sitoutuneita ja innostuneita? Kaipaatko tehokkaita työkaluja ryhmien ohjaamiseen ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen?

Kysy lisää puhelimitse, sähköpostilla tai täytä yhteydenottolomake!